News!!

Filem Pendek : Anak Tinggal (viral)

Alhamdulillah setelah lama tidak mengarah filem pendek, come back ini telah menjadi viral. Baru di 3 Facebook kami upload telah ditonton oleh 1.4 Juta kali dengan reach melebihi 8 juta dan share melebihi 30,000. Inilah satu filem yang menjadi serampang banyak mata.

1. Penyampaian mesej dakwah

2. Pengenalan terhadap RPWP

3. Penjenamaan jenama Muslimah WERDA.
4. Promosi kepada jenama CandidSyndrome sebagai producer kepada banyak filem pendek viral (samaada berlabelkan kami atau tidak kami labelkan kerana dibuat untuk pelanggan) semenjak tahun 2009 lagi.

Jika nak capai 1.4 juta tontonan dan setiap hari meningkat lagi beribu-ribu tontonan melalui TV pastinya beberapa ratus ribu terpaksa dilabur. Namun ini sekadar satu alternatif bijak, untuk satu video pendek namun memberi impak besar kepada perniagaan dan juga menyampakan dakwah. Asalkan perniagaan itu halal, mengapa tidak?

Bagi yang berminat, CandidSyndrome masih ada 1 slot bulan March dan 2 slot bulan April untuk persediaan kepada pemilik-pemilik jenama untuk menonjolkan jenama mereka. Lebih viral jika keluar ikut event tertentu seperti hari ibu, hari bapa, bulan puasa, raya, merdeka dan macam-macam lagi.

SAIFUL NANG

Sutradara

Comments

comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: