News!!

Dokumentari toilet di India, Tengok sebelum makan.

Kalau belum makan, kita terus hilang selera nak makan. Kalau dah makan mungkin sia-sia sahaja kalau terkeluar semula. Tapi ini realitinya. Pengalaman kami sendiri, dah sampai teruk meragamnya perut di Pushkar (kawasan paling senonoh) masih tetap sangat kotor toilet mereka. Sanggup balik hotel lari 2km untuk lepas hajat. Tapi dokumentari ni, memang TERBAIK!! Boleh FEEL walaupun tak boleh BAU.

Admin siap tengok video ini sambil tutup hidung. Punyalah power dokumentari ini. Dah tengok sila komen di bawah đŸ™‚

 

Foto credit to NY Times

Comments

comments

15 Comments on Dokumentari toilet di India, Tengok sebelum makan.

  1. Sian dieorg….bersyukur nye kite tiap2 rumah ade tandas e…senang nk melepas hi..hi..hi..

  2. Lain tempat lain keadaan. Sini ad tandas, sana da terdesak.. Same mcm melayu kat luar negara tetibe jd rajin n ad etika kerja.. Huhu..

    • kenapa tetibe rajin tak rajin plak? omputih tu rajin sgt ke kat negara diaorg? lagi pemalas adalah. isap dadah pon pakai duit gomen bagi bulan2. itu namanya terlebih selesa di tempat sendiri. Pliss la.. mcm la melayu je la bangsa pemalas dlm dunia ni. racist dgn bangsa sendiri. pelik tul..

  3. Diorg jd gitu sbb kadaan YG memakse..kemudahan sgt minima..

  4. Semua komen orang india pengotor segala bagai. Tak usahlah gitu sangat . Kat jepun pun sama je. Punya nak laju,cepat hidup disana. Mereka bawa plastik. Buanglah kat mana2 dwpan orang. Dah selesai kutip masuk plastik, buang.

    Tak pasal negara atau bangsa. Kat mesia ni orang islam pun ramai pengotor tahap gaban.

  5. Nak tanya ni berak orang lalu lalang depan kite boleh menwran ke? adoiii. Kene pikiaq 1000 kali ni klu ade plan nak gi india pengotor tpi tu la cam mane la owg mesia ni boleh lagi makan jilat jari kat kedai mamak tu?

  6. Dulu di kampung sekitar 70an pernah merasa suasana ‘melepas hajat’ dalam dari atas titi di parit/sungai

  7. Jika ada masalah boleh hubungi saya. Rahsia kajian saintifik didedahkan oleh Dr Ismail Tambi >> https://tongkatali.manlyherb.com

  8. Peluang kerjaya kepada Indah Water..Mungkin pengotor tapi rezeki tue

  9. Bersyukur..sekotor kotor tandas di msia ianya yg terbersih di india wooo.camner lak org msia minat sangat mkn kat kedai mamak walhal pekerja ramai dtg dr sana i.e standard kebersihan org dr india..huhu renung2 kan hidangan yg disediakan dan kita mkn bagai nak gila.sehari tak kena roti canai taksah wooo

  10. geli geleman // July 9, 2017 at 2:29 am // Reply

    pengotoq tahap dewa

  11. They need human waste treatment plant to clean the earth.

Leave a Reply

%d bloggers like this: