10 benda wajib buat bila ke Swiss

10 benda wajib buat bila ke Swiss
Advertisements
Advertisements

Switzerland negara mahal tapi Switzerland negara tercantik di Eropah. Dah lama terkurung dalam negara. Passport pun dah mati tanpa sedar. Tapi bila tengok video ini tentang Switzerland, rasa jadi macam yang anti-vaksin pun sanggup ambil vaksin sekarang ni. InsyaAllah bila border dunia dibuka kembali, rasanya ada 10 perkara boleh dibuat di Swiss ni inspired kita nak ke sana. Swiss negara termahal di Eropah selepas negara-negara Nordic. Tapi ada cara untuk enjoy Swiss dengan cara murah tapi pengalaman yang hebat. Ikuti video Saiful Nang ini. Masa pandemic ni kami semua kapten-kapten Rarecation buat apa ye? Yeahhh…kami jadi Youtuber di www.rare.tv dan kami juga ajar ramai orang jadi Youtuber sampai boleh buat income sehingga RM20k sebulan shoot dan edit semua pakai handphone. Ada yang nak belajar atau kawan-kawan saudara mara adik beradik yang nak jadi Youtuber kami ajar dengan 3 kelas ONLINE Kelas Smartphone Video Shooting Kelas Smartphone Video Editing Kelas Youtube Income Tinggi Semua ni RM70 satu kelas tapi kalau ambil semua sekali serentak cuma RM100 untuk kesemua 3 kelas. OK KLIK 👇👇👇👇👇 UNTUK JOIN KELAS

Advertisements

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *